bloggtorka, igen..

Haha jag suger verkligen på att blogga!! Nej nu ska jag ta tag i det på riktigt!
Trött idag efter att Astrid inte vill sova. Eller hon vill väl, men kan inte. Börjar fundera på om hon har ont någonstans, för ibland gråter hon utan att det går att trösta. Inte ens tutten funkar, och då är det något som inte stämmer. Ska nog ge henne en alvedon ikväll innan hon somnar, utifall det är något. Hon kanske har ont i tänderna, magen eller så. Hon har även börjat med lite gröt nu. Det tycker hon inte är så gott, men jag ska mata in tills hon gillar det :P Hon ska få lite till frukost när hon vaknar.

Astrid har alltid varit så rolig tycker jag, skrattar åt henne varje dag. Nu har hon börjat lära sig att förflytta sig. Hon lyfter upp rumpan och trycker ifrån med fötterna mot marken och åker bakåt. Hihi, det är så gulligt.
Ibland förstår jag inte att hon verligen är min. Jag visste inte att en sån stark kärlek fanns förrän hon kom. Och kärleken växer hela tiden. När jag tittar djupt i hennes runda mörka ögon så blir jag tårögd. Det kommer så starka känslor som jag bara inte kan kontrollera. Hon är den vackraste, snällaste och underbaraste person som finns!! Åh vad jag älskar hon!!

Mina två favoritet, Asrid är bara några veckor. Titta hur gulligt hon ligger med fötterna :)

Publicerat: 2011-01-17 @ 08:54:33


Gårdagen

Igår var min fina vän Sara här. Jag älskar när hon kommer! Det är inte ofta man umgås med sina gamla vänner längre. Det var så roligt att få prata gamla minnen och skratta så man nästan kissar på sig lite!
Vi var ute och gick en promenad, åt lite och bara pratade!

Astrid sover så otroligt dåligt på nätterna, vet inte vad jag ska göra åt det.. Nu har hon även börjat med att sova med min tutte i munnen, om jag drar ut den så är hon klarvaken. så nu kan jag få ligga vaken i evigheter tills hon sover jätte tungt, sen får man dra ut den i smyg. Jag vet inte om vi ska testa att ge henne lite ersättning på kvällen eller nåt för att hon ska sova lite bättre, om det är det. Eller om hon har ont i tänderna so bara växer fram. Man känner sig rätt färdig när hon vaknar klockan 6 och vill komma upp. Måste nog prata lite mer med min barnmorska om det här. Sist jag berättade om det så trodde hon bara att astrid var kramig och tuttig, att jag typ inte kan göra något åt det. Så vi får se. Hoppas bara att det blir bättre snart.
Idag ska vi gå ut och gå och även försöka sova lite middag ihop. 

Ha en bra dag!
 
Publicerat: 2011-01-14 @ 08:39:54


hallu

Hej! Har nyss ätit två portioner av min supergoda lasagne, och nu klämmer jag i mig en jätte-chokladboll som jag slängde ihop vid lunch för att jag var så sugen på något gott.  Vet inte vad det är med mig och mat just nu. Äter så mycket! Till frukost klockan 7 åt jag maten som jag skulle ha till lunch. En stor portion med pasta och kyckling. Eftersom min lunch var uppäten fick jag äta 3 chokladbollar som mat. Hahah jag skäms lite när jag berättar vad jag har stoppat i mig

Lite mjölk som Astrid skvätt på tröjan

Publicerat: 2011-01-11 @ 18:58:17


tillbaka igen

Glömde nu ett tag att jag har en blogg, har visst inte skrivit sen jul.. Men nu är den igång igen.
Känns långt tillbaka nu att berätta om nyår, men kanske någon enstaka person vill veta vad vi gjorde :P
Vi var i söderhamn hos en av Daniels fina systrar med familj. Det var så trevligt med god mat, smällare och pommac. Jag har då fått en helt annan syn av allt sen jag fick barn. T.ex. Hur roligt det faktisk är med högtider, nykter. Har inte ett enda minne nästan från tidigare nyår och juldagar. Jag älskar det här livet. Har aldrig varit lyckligare än vad jag är nu med fin familj, släkt och vänner.
Nu ska vi åka till Hedemora och hälsa på min halvmorfar Janne :)
Skriver sen igen och lägger up någon bild

Publicerat: 2011-01-10 @ 09:12:46



RSS 2.0