:)

Vägrar att sova




Vår dotter rullar inte från mage till rygg eller tvärtom, hon snurrar från att ligga diagonalt till vågrätt



kom in igen efter 5 minuter då låg hon upp och ner i sängen.





Älskade syster på jul



Gud vad jag älskar dig Astrid


Publicerat: 2010-12-29 @ 11:12:22


Trött

Blev en jobbig natt i natt. I början gick det rätt så bra, tills klockan blev 2, då blev det stånk och stön var 15e minut till halv 4. Sen sov vi i en timme sen var det dags att gå upp tyckte hon. Gjorde verkligen allt för att få sova bara i 10 minuter till, la henne i vagnen och drog den medans jag låg i sängen, matade henne för fullt, men inte ens det hjälpte. Klockan 8 ringde jag astrids mormor och bad om att få komma till henne med astrid för att få sova så kunde dom två leka. Det gick inte heller.. kunde inte somna, låg bara och tänkte på mitt lilla hjärta. Nu är vi fortfarande kvar här, mormor leker så kan jag blogga lite :P

Nu börjar man piggna till faktiskt, men jag vet att om jag skulle somna så skulle jag kunna sova i 24 timmar.

Publicerat: 2010-12-29 @ 10:48:26


:)

Har inte haft tid att skriva något här på bloggen, är en hel del att göra när det är jul.
Vi firade julafton hemma hos oss med min lilla släkt, det var så mysigt. God mat och skratt. :)
Vi har tyvärr börjat med att köpa en julklapp var för 100 kronor. Vet intevarför jag gick med på idén, jag älskar verkligen att få presenter! Men det är skönt att inte behöva köpa till alla, +. att det blir otroligt billigt :p Men fick ändå det jag önskade mig av min man. Mamma kunde inte heller stå emot att ge mig julklapp :)
 "100kronorsklappen" jag fick var en termos. Kan alltid vara bra att ha en. :P

Kan inte lägga in bilder från julafton, har ingen sladd. :(
Men här är en bild på mig och hjärtat dagen innan julafton.

Publicerat: 2010-12-27 @ 18:47:58


Snart jul!!!!

Gud vad jag längtar till imorgon, jag blir som ett barn när det blir jul. Älskar julgran och när det ligger klappar under den. Och när det är julaftonsmorgon så blir jag jämt så nervös, när man tittar runt sig och ser om man har fått någon julstrumpa, det finns inget bättre! Hoppas Daniel har tänkt att ge mig en! Ska iaf fixa till han och Astrid, har dock glömt att köpa två julstrumpor till dom, så det får bli två sockor som hänger längst ner av sängen :)

Vi skulle fira lilla-julafton hos Daniels syster idag egentligen med hans släkt, men dom har blivit sjuka, så det blir inte av :( Tycker så synd om dom, och oss som saknar dom så mycket! Men Daniels mamma kommer iaf hit för att lämna lite julklappar och även ta med sig julklappar tillbaka :)

Igår var vi på kupolen, fyfan säger jag bara. Visst älskar jag att handla, men det är så mycket folk. Nästa år ska jag försöka handla alla julklappar så det är klart innan den här förbannad julsressen sätter igång.  Hann ändå inte klart, fast vi var där till 22. Måste nog in idag med...

Har börjat märka att Astrid kan bli sur på riktigt. T.ex när man ska klä på henne så river hon en och viftar så mycket med armar och ben att det nästan blir omöjligt, och så ser man på ögonbrynen hur arg hon ser ut.

Nu ska jag och Astrid julstäda :) 

En lite klen gran :P
 



Publicerat: 2010-12-23 @ 09:18:07


Julbord

Igår blev det julbord med Daniels jobb, det var otroligt trevligt och mysigt. Astrid sov under hela middagen, men sen blev det lite tråkigare, så fick gå runt lite med henne.
Gud vad jag och Astrid älskar när Daniel är ledig. Det är så roligt, och hon är så glad! Hade mysig morgon med fyra ljus tända och god frukost. Julen börjar närma sig, imorgon ska vi åka och storhandla det sista till julen.
Idag fyller moffen 80 år! Så vi ska dit och gratta senare idag, :)



Publicerat: 2010-12-19 @ 10:45:54


trött

Jag är så otroligt trött, mår till och med illa för att jag är så trött.. Astrid brukat vanligtvis vakna 4,5 gånger/natt från klockan 22-05.30. Men nu har hon börjat vakna 8 ggr. Vet inte vad jag ska göra. Kände igår att hon har en tand som har kommit upp. Helt otroligt, inte ens 4 månader och redan tänder. Det är antagligen därför hon inte kan sova.. Det gör säkert ont, och då när hon vill bli tröstad så vill hon amma.
Det ska bli skönt att prata med barnmorskan imorgon om allt. 


Vi var ute och gick igår lite :) Jag vill också sitta i vagn någon gång! Det ser så fruktanvärt skönt ut!

Publicerat: 2010-12-16 @ 10:16:42


3e advent

mysig tredje advent :) Axel, Daniels son är här, och det är alltid liks härligt när han kommer till oss.
Såg en lapp igår på konsum att det var en liten loppis i säter idag. så vi ska väl gå och titta på den. Tänk vad något så litet kan bli så uppskattat.
1a bilden, söt på advent.
2a bilden, Vi hade lite roligt i helgen med min rävsvans. Hon ser ut som en rumpnisse :)


Publicerat: 2010-12-12 @ 12:18:22


Alvin och Maja var här idag :)

Idag fick jag och Astrid besök av Alvin och Maja. Alvin är 3 veckor äldre än Astrid, och är hennes blivande pojkvän. Hon tog hans hand när dom satt brevid varandra, hon är så kär.
Jag gjorde även saffransbullar, det blev oerhört gott. Åt en gräddad och 4 ogräddade, så har mått ganska illa. Och Maja lämnade kladdkaka här, som jag och D nyss åt. Så nu kommer jag säkert spy. Imorgon blir det en riktig långpromenad, ska bli så skönt.

Astrid har vägrat att sova idag. Hon brukar sova flera timmar på dagen, och lägga sig klockan 7. Men idag blev det en timme powernap, sen somna för natten vid 9. Varför ska man sova när det är roligare att vara valen?

 
Vill inte sova!
Publicerat: 2010-12-08 @ 21:51:08


En trevlig dag :)

Vi har fått en tv-tittare till tjej. Hur jag än vrider och vänder på henne så måste hon titta. Vet inte vad jag gillar med det. Men det ser lite roligt ut faktiskt.
          

Publicerat: 2010-12-08 @ 21:29:03


Besök på Daniels jobb

Idag när vi var ute och gick så gick vi förbi Daniels jobb som sagt. Vi fick en liten rundtur på säters sågverk, det var en upplevelse ;)
När vi kom hem då bakade jag en kladdkaka, sökte på "kladdig kladdkaka" och fick fram ( vad jag trodde) en väldigt god kladdkaka! Slängde ihop allt och in i ugn. Eftersom jag ammar 24/7 så satt jag såklart och ammade när den var inne i ugnen, så jag glömde bort den. Kladdkakan blev en torr kaka.. slängde på en glasyr på den för jag trodde det skulle smaka bättre då, men allt blev bara att smaka röv. Imorgon ska jag baka lussebullar med fyllning , mumma! undrar om det komer bli några kvar efter att jag har fått smakat på degen. Det är det bästa som finns!!

Astrid tyckte det var kul att få sitta i pappas stol idag på jobbet.
Publicerat: 2010-12-07 @ 17:02:32


ut och gå!

Nu ska jag och mitt hjärta ut på en promenad. Ska gå förbi Dannes jobb och säga hej också. :)
Tänkte slänga upp en bild på vad ho har på sig idag. :)
Tröja och mjukis från Lindex. Fick det av Tilda :) Den urgullliga eskimå mössan var jag bara tvungen att lägga upp som är från polarn och pyret. Har fått den av kusin Elsa.

Publicerat: 2010-12-07 @ 10:41:32


uppe med tuppen!

Från första dag vi fick hem Astrid så har hon sovit i samma säng som mig och Daniel. Men nu känner vi att det börjar bli trångt.. Speciellt om Astrid ligger längst ut, då är jag livrädd att hon ska rulla ur sängen, så då lägger jag henne så långt in mot mitten, så om hon rullar lite så ramlar hon inte ur. Och då får  jag och Daniel ligga och trängas på en sida.. Så igår testade jag att lägga henne i sin säng, men det gick inte så bra. Hon kunde inte sova där. Var så trött så jag orkade inte vara envis och lägga ner henne varje gång hon ätit.

Idag så ska vi ut och gå lite har jag tänkt. Har inte tränat på två veckor..



Publicerat: 2010-12-07 @ 07:59:58


glad tjej tidigare idag :)

Publicerat: 2010-12-06 @ 21:08:24


Myser

Moster Sara är här och myser med oss. Vi sitter och skrattar åt Astrid som håller på att lära sig att sitta själv, men blir lätt att hon välter om man inte är med. Hon brukar sova för länge sen, men hon verkar absolut inte vilja sova.
Hon kommer sova som en stock sen så mycket som Sara aktiverar henne nu.

Publicerat: 2010-12-06 @ 20:58:46


Astrid är inte så glad på mig...

Publicerat: 2010-12-06 @ 13:04:36


Mitt första inlägg

Japp, nu ha även jag skaffat mig en blogg, jag kunde bara inte motstå grupptrycket.
Men mitt tålamod är slut med att fixa till den, vet inte hur många timmar jag har lagt ner för att försöka göra den fin, men ingenting funkar. Så nu kom jag fram till att jag struntar blankt fan i hur den ser ut. (Fast om det är någon som är lite duktig, eller iaf förstår lite hur man gör, så får du gärna hjälpa mig att göra den snygg hihi)
Känner mig lite dum mot Astrid dock som har fått lekt en hel del med sig själv idag, hon är nog inte så glad på mig. Vi sitter fortfarande i pyamas fast vi gick upp klockan 6 i morse. Detta är inte likt mig..  Och jag är hungrig som en gris, inte ens mat har jag fått i mig, jag hatar redan den här bloggen. Hoppas att det vänder snart.
Nu somnade Astrid iaf, hon fick nog för tråkigt...

Idag fick vi hem kort som vi framkallat. Bilder från förlossning osv. Jag blir tårögd när jag tittar på dom bilderna. Fan vad vi kämpade!

Nej, jag måste sätta igång nu hemma här, får panik av att inte ha gjort något alls.

Publicerat: 2010-12-06 @ 13:00:59


Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2010-12-06 @ 11:36:32



RSS 2.0